BOU Living Keuken ontwerp

BOU Living en MUGG. presenteren met trots hun nieuwste ontwerp: de BOU Living keuken.

Als creatieve familiebedrijven met passie voor interieur, vakmanschap en kwaliteit, hebben wij samen een keuken ontwikkeld die aan de hoogste normen voldoet. Elk detail is met zorg uitgewerkt om niet alleen mooi en functioneel te zijn, maar weerspiegelt ook de laatste trends en innovaties uit de markt.

De stijl van de BOU Living keuken straalt warmte en elegantie uit, met een subtiele knipoog naar de Renaissance Periode. Dit wordt bereikt door het gebruik van verfijnde boogvormen in het eiland en de keuze voor een Dekton werkblad, geïnspireerd op klassieke stenen.

Ons streven is om het keukenontwerp naadloos te laten aansluiten op de rest van het interieur, waardoor een gevoel van harmonie en eenheid ontstaat.

neem contact op

3D render by Helder 3D

Keuze van materialen

Met zijn grijze kleurenschema en warme ondertonen vormt Dekton VK03 Grigio de ideale aanvulling op crème-, hout- en taupetinten. Geïnspireerd door Grigio Alpi, een steensoort met prachtige macrofossielen, heeft deze kleur een tijdloze uitstraling. Het is een knipoog naar de architectuur van de Renaissance, met name die van Andrea Palladio, die dit type steen gebruikte in zijn villa's en paleizen in de Veneto-regio.

De MAKUS Moon inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging is een stijlvolle toevoeging die perfect past bij het moderne design van de BOU Living Keuken. De kleur is een mooie grijstint die is opgebouwd uit verschillende pigmenten. Dankzij die pigmenten kleurt hij prachtig met verschillende materialen
mee. In combinatie met het Dekton werkblad oogt de MAKUS Moon wat meer beige. 

Subheading

Let's meet!


neem contact op

Elke BOU Living Keuken wordt op maat ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke wensen en passend bij jouw ruimte. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw droomkeuken werkelijkheid kunnen maken. 

We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

"Een vak dat Marjolein & Suzanne als geen ander beheersen"

"Wat was het fijn om met Suzanne en Marjolein samen te werken aan de inrichting van ons appartement in Amsterdam. Zij weten goed je wensen en smaak te vatten in een vernieuwend en mooi samenhangend concept. We hebben zelf veel affiniteit met styling en interieur maar ze hebben ons toch iedere keer verrast met nieuwe ideeën en goede adviezen waardoor ons appartement een nog fijner thuis is geworden. Dat verklaart maar weer dat dit écht een vak is. Een vak die zij als geen ander beheersen". 

Pauline & Pascal - Amsterdam

next review

"De kennis en kunde in combinatie met de persoonlijke manier van werken, maakt Marjolein & Suzanne een ideaal interieurstylistenduo"

"Marjolein en Suzanne hebben van mijn interieur een geweldig geheel gemaakt. Ondanks dat ik moeilijk kon uitleggen wat mijn wensen precies waren hebben zij dit weten te vertalen naar iets dat volledig mijn smaak is. Vooral het proces dat we zijn doorgegaan heeft hierbij geholpen: Op basis van meerdere gesprekken en voorbeelden hebben ze een uitgebreid interieurplan aan me voorgelegd, inclusief suggesties voor meubels en accessoires. Ik vond misschien nog wel het fijnste van het hele proces de flexibiliteit om tot aan letterlijk de laatste dag nog dingen te kunnen wijzigen als dat nodig was, Suzanne en Marjolein waren altijd benaderbaar voor vragen en om dingen te bespreken. Zowel de kennis als kunde over interieurinrichting, gecombineerd met de persoonlijke manier van werken, maakt voor mij Marjolein en Suzanne een ideaal interieurstylistenduo!"

Robin Suidgeest - Haarlem

next review