wij zijn bou living

Als zussen versterken wij elkaar, we dagen elkaar uit en vullen elkaar aan. Wij bundelen onze krachten en met z’n tweeën is gewoon alles leuker! Bij alles wat wij doen streven we naar “nog beter en mooier”. Zo creëren we dat WOW effect.

Wij gaan altijd een stapje verder dan verwacht en creëren een interieur en (merk)beleving waar je nooit op uitgekeken raakt.

Samen hebben wij ruim 35 jaar werkervaring in de media -en retailbranche bij diverse mode,
lifestyle en interieurmerken. Wij werkten met veel passie en plezier voor bedrijven en klanten als
HEMA, Royal Ahrend, ESSENZA HOME, WAAR, Home Made By, verschillende modemerken en (online) magazines.

Voor onze zakelijke BOU Living klanten streven wij altijd naar het beste commerciële resultaat
passend bij de merkwaarden en identiteit.

Contact ons

Facts Marjolein

bekijk meer

ervaring

Na de Hogeschool voor Modemanagement werkte ik 17 jaar in de modewereld voor verschillende
dames- en kindermerken. Een ontzettend leerzame en inspirerende tijd waarin ik veel heb mogen
reizen en collecties heb ontwikkeld en ingekocht. Vervolgens maakte ik de overstap naar de
woonwereld en creëerde ik interieurconcepten voor o.a. HEMA Wonen en Home Made By. 4 jaar
geleden ben ik begonnen met het ontwerpen van interieurs; het ontwikkelen van interieur
concepten voor klanten is waar ik heel erg van houd!

stijl

Mijn stijl is niet in één hokje te vatten en dit hoeft ook helemaal niet (zo leren wij ook onze cursisten
van de Masterclass!) Ik houd van een mix van stijlen waarbij ik o.a. Scandinavisch combineer met
modern, handgemaakte- en vintage items. Ik houd van natuurlijke materialen en aardse kleuren. In
onze nieuwe woning heb ik veel verschillende materialen gecombineerd en zo een herkenbare eigen stijl gecreëerd. Ons WOW interieur!

wow home

In 2020 was daar die kans! Een vrije kavel in Heemskerk op een top locatie. We hebben geen minuut getwijfeld en ons ingeschreven. Nu ruim een jaar later bouwen we een duurzame schuurwoning,
helemaal van hout. In samenwerking met een architect heb ik ons huis ontworpen en ingericht, over
iedere detail is zorgvuldig nagedacht. Een droom die uitkomt!

ga terug

weekends

Ik ben veel op het strand, terras of in een leuke stad te vinden. Lekker met de kinderen op pad of met familie/ vrienden borrelen. Ik houd van gezelligheid maar vind het ook heerlijk lekker thuis te zijn.

karakter

Met mijn enthousiasme en doelgerichtheid ga ik altijd voor het hoogst haalbare resultaat zonder concessies te doen. Ik houd ervan om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven en creëer
zo veel kansen. Deze eigenschap zet ik veelvuldig in voor mijn klanten en ook graag voor mijzelf! Het creatief creëren en mensen inspireren is wat ik erg graag doe.

bucketlist

Verre reizen maken met ons gezin! Samen naar Cuba met onze kids staat wel bovenaan de lijst. Mijn man Marco en ik hebben elkaar in 2010 in Havana ontmoet en het lijkt mij ontzettend bijzonder onze kinderen daar mee naar toe te nemen.

Facts Suzanne

bekijk meer

ervaring

Na afronding van mijn studie Communicatie-wetenschap in 2004 heb ik gewerkt in marketing, branding en e-commerce voor diverse lifestyle merken. In 2011 studeerde ik af aan de Artemis Academie richting Interieur Styling. Sindsdien ontwikkel ik het liefste totaal concepten, zoals een compleet interieur ontwerp of een nieuwe brand identity en de vertaalslag ervan naar alle marketing middelen. Ik ben graag bezig met verschillende projecten; van styling en productie van fotoshoots, kleuren- en materialen, storytelling tot campagnes.

stijl

Bij ons thuis vind je een mix aan interieurstijlen. Ik kijk vooral naar wat ik mooi vind en ga op mijn gevoel af. Vintage design, natuurlijke, warme kleuren en materialen en duurzame producten met een verhaal. Ik word geïnspireerd door de franse ‘je ne sais quoi’ stijl, wat letterlijk ‘ik weet niet wat’ betekent. Je ne sais quoi is dat onverklaarbare talent van de Fransen om een stijl neer te zetten die heerlijk nonchalant maar o zo verzorgd oogt. 

wow home

We wonen momenteel in een heerlijk huis in Abcoude. Maar ook ik droom ervan om ons eigen duurzame huis te bouwen die voldoet aan al onze woonwensen.

ga terug

karakter

Met mijn inlevingsvermogen kan ik jouw verhaal vertalen naar een concreet en sterk concept. Naast de strategie en conceptontwikkeling, houd ik ervan om deze ook daadwerkelijk te creëren en om te zetten naar een concreet 'product', styling productie of campagne. Gedurende dit traject heb ik een helicopterview om zowel het proces, de operatie en de merkidentiteit te bewaken. 

weekends

Gezellige avonden met vrienden borrelen, eten en cocktails drinken. Overdag met de kids naar het bos heerlijk ravotten. In de winter dit soort dagen afsluiten met warme chocomel en marshmellows bij de buitenkachel!

bucketlist

Een huisje in Frankrijk in de Champagne streek staat heel hoog op ons lijstje! Ook droom ik van het opzetten van een Boutique style B&B concept in Frankrijk, die ik naar eigen stijl, wensen en smaak mag verbouwen, inrichten en stylen!

follow us

Ga naar instagram

Onze projecten & samenwerkingen

interieur tips

trends