bekijk het volgende project

Kratjes

Kratjes! Wie heeft ze niet in huis! Voor HEMA heeft Marjolein in 2019 recycled plastic kratjes geïntroduceerd. Zij was verantwoordelijk voor het gehele traject van het sourcen, ontwikkelen, tot de inkoop, de lancering en de uitrol naar ruim 700 winkels + online. Het succes oversteeg alle verwachtingen, er ontstond een ware rage, met name op Instagram en vele huishoudens zijn inmiddels een stuk meer georganiseerd en opgeruimd met deze veelzijdige kratjes. Wij kunnen niet meer zonder!

bekijk het volgende project

kinderkamer
concept

Voor HEMA heeft Marjolein een compleet kinderkamer concept i.s.m. alle HEMA Home afdelingen ontwikkeld; van accessoires en opbergers tot dekbedovertrekken zodat ouders de kinderkamer gezellig en functioneel in kunnen richten. Voor deze collectie heeft Marjolein samen met haar team het gehele concept ontwikkeld, producten ingekocht en de lancering verzorgd inclusief fotografie & styling voor de HEMA website en Social media kanalen.

bekijk het volgende project

AHREND
SILENCE CALL

De Ahrend Silence Collection bestaat uit de nieuwste generatie space-in-space oplossingen die de stilte terugbrengen in je werkomgeving. Voor meer focus, rust en creativiteit. In samenwerking met bureau Helder Groen is een compleet communicatie en campagne concept ontwikkeld voor de launch van de Silence CALL. Suzanne en haar team waren verantwoordelijk voor de (online) marketing en productcommunicatie, het concept en design van de Silence CALL website met een product configurator, campagne concept en creatie middelen, waaronder radio en online banners, sfeer- en productfotografie, video en styling, design beursstand en presentatie op diverse B2B beurzen en POS materiaal. Dankzij de campagne maakten we de doelgroep bewust van de huidige hectiek op de werkvloer, brachten we de focus terug en werd Ahrend als dé expert op het gebied van vitaliteit op de werkvloer geprofileerd.

werk met ons

vraag aan

We houden van samenwerken! Stuur ons een e-mail om te praten over onze aanpak, details en prijzen.