project nieuwbouwwoning heerhugowaard

We mochten een jong gezin uit Noord-Holland helpen de benedenverdieping van hun nieuwbouwwoning vorm te geven. De belangrijkste wensen waren een fijn familiehuis, met veel licht, een plekje voor hun dochter om te spelen en onopvallende opbergmogelijkheden.

De stijl is een combinatie van Boutique Hotel Chic en industrieel met warme kleuren en materialen zoals hout en velours. Om deze stijl te accentueren, komen er sierlijsten,  gecombineerd met stijlvol behang. De visgraat PVC vloer combineert mooi met de zwart houten keuken met Dekton (kleur Arga) werkblad. Om de keuken en de living met elkaar te verbinden, komt er een 3 meter  laag zwart meubel van HKliving aan de lange wand. Hier kunnen mooie styling accessoires en verlichting op worden geplaatst en praktische spullen in worden opgeborgen.

bekijk het volgende project

project nieuwbouwwoning kaatsheuvel

Voor een vrijstaande nieuwbouwwoning in Kaatsheuvel mocht BOU Living de gehele benedenverdieping invullen. Van woonkamer, speel- en werkkamer tot advies over de materialisering van de keuken en een lichtplan. 

Het huis is nog in aanbouw. Foto's van het eindresultaat volgen begin 2022.

bekijk het volgende project

Project
bold amsterdam 

Voor een appartement in Amsterdam, met geweldig uitzicht over het IJ, maakte BOU Living een compleet interieurplan.

De keuken is ontworpen door Poggenpohl, waarbij BOU Living de indeling van de maatwerk bovenkasten heeft ontworpen en heeft geadviseerd over de materialisering. Het werkblad wordt uitgevoerd in Silestone Calacatta Gold van Cosentino. De gehele vloer van het appartement wordt voorzien van hoogwaardig PVC hout in basket weave legpatroon. Er worden diverse maatwerkkasten geplaatst en prachtige messingkleurige schuif- en taatsdeuren van Skygate.

Zodra het appartement is ingericht, volgen foto's van het eindresultaat.

bekijk het volgende project

Project
Appartement Haarlem

Voor een appartement midden in het centrum van Haarlem maakte BOU Living een compleet interieurplan. We gaven advies voor de inrichting van de keuken, eet- en woonkamer, de te gebruiken materialen en kleuren. Een compleet meubel en accessoire plan maakte het advies af.


bekijk het volgende project

werk met ons

vraag aan

We houden van samenwerken! Stuur ons een e-mail om te praten over onze aanpak, details en prijzen.